Twitch, Kick, TikTok, Instagram, YouTube, Podcast, E-bülten gibi mecra ve platformlar için bir fikriniz var ve harekete geçmekte zorlanıyor musunuz? Türkiye’nin her yerinden kurumsal ve bireysel yayıncılara yönelik bu program aradığınız yardım ve kaynağı size sağlayabilir.

Creative Lab nedir?

Her şey değişiyor. Yayıncılarsa bu değişime adapte olmakta zorlanıyor. Tüm yayıncılarda gençlere ve dijital kitleye ulaşma isteği var. Öte yandan da reklamverenler ve hibe sağlayan kurumlar da bu kitleye ulaşmak istiyor. Ortadaysa önemli bir sorun var: Nasıl yapacağız da bu kitlelere ulaşacak bir format inşa edeceğiz?

Creative Lab, tam da bu probleme odaklanan bir yaratıcı format odaklı online olarak gerçekleşecek bir kapasite geliştirme, mentorluk ve destek programı.

Hangi mecralara dair fikirler kabul görecek?

Programa başvurmak isteyenlerin kafasında bir fikir olması en büyük önceliğimiz; ama bu fikir bir web sitesi fikri olmamalı. Sizden istediğimiz şey, Twitch, Kick, TikTok, Instagram, YouTube, Podcast, E-bülten gibi platform ve mecralara yönelik, genç ve dijitalleşmesini tamamlamış kitlelere odaklanan bir fikirle gelmeniz.

Biz sizi yıllardır bu farklı platformlarda yayın yapan kişilerle bağlayarak bu yeni sisteme entegre olmanızı sağlayacağız.

News Lab Turkey

Son Başvuru Tarihi: 23 Şubat 2024

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın

Tavsiye Edilen Yazılar